Andersen Biler logo

Den bedste familiebil

– lad os hjælpe jer på vej!

Bedste familiebil til jeres behov

Bedste familiebil til jeres behov

Er der barn på vej? Leder I efter den bedste familiebil? Så lad Andersen Biler få jer godt på hjul!

Først og fremmest stort tillykke! Vi ved, at der lige nu er nok at tage stilling til – måske endda lidt for meget.

Andersen Biler har dog helt sikkert en bil, der egner sig perfekt til jer, men behovene er lige så forskellige som bilerne og familierne. Og vi har både nye og brugte familiebiler, som fint kan klare både korte og lange ture!

Vi vil lade jer om børneopdragelse, kommende madplaner og vaccinationskort, men vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at vælge en bil, der passer til jeres familie – både nu og i de næste år med større børn.

Hvis I fortæller os lidt om jeres behov, så vi kan se på mulighederne sammen, så vi finder den perfekte bil!

Bliv kontaktet

Vores mest anbefalede børne- og familievenlige biltyper!

Vores mest anbefalede børne- og familievenlige biltyper!

Når man tænker “bedste familiebil”, er der mange bokse, der skal krydses af. God plads og masser af sikkerhedsudstyr står højt på ønskesedlen, men det kan være noget af en jungle at finde rundt i de forskellige biltyper og modeller.

Vi har samlet en liste med de mest børne- og familievenlige biltyper:

MPV – Multi Purpose Vehicle

En MVP er en større familievenlig bil, der er kendetegnet ved, at den kan indrettes fleksibelt med sæder og bagageplads. Den kan betegnes som en mellemting mellem en stationcar og en minibus, og så har en MPV typisk mellem 5–7 sæder. Den er derfor speciel god til familier, der vil have plads på bagsædet til tre børn eller flere.

Eksempler på MPV modeller: Citroën Grand C4 SpaceTourer, Ford S-MAX og Ford Galaxy.

Se brugte familievenlige MPV’er til salg
Familiebilen Ford S-MAX MPV
Familiebilen Hyundai i30 stationcar

Stationcar

En stationcar har typisk et stort bagagerum med en mere eller mindre lodret bagklap. Den har normalt bedre loftshøjde og plads bagi end en hatchback-model. Typisk er en stationcar billigere end en MPV, men den er til gengæld også mere egnet til familier med to børn, da det ikke er alle stationcars, der har plads til tre autostole på bagsædet.

Eksempler på stationcar modeller: Hyundai i30 stationcar, Ford Mondeo og Ford Focus.

Se brugte familievenlige stationcars til salg

Hatchback

En hatchback er den gængse betegnelse for en af de mest almindelige biltyper. Hatch, der betyder luge eller klap, henviser til dens store bagklap.
Denne biltype er fin løsning, hvis du kun har et barn, eller hvis dine børn er så store, at de ikke længere sidder i autostole. Bagsædet kan fint have to autostole, men så er der sjældent plads til den sidste person, der ellers er sikkerhedssele til. Bagagerummet er ofte mindre end det på en stationcar, men til gengæld er en hatchback ofte en smule billigere.

Eksempler på hatchback modeller: Nissan LEAF og Hyundai i30 (5-dørs).

Se brugte familievenlige hatchbacks til salg
Familiebilen Nissan Leaf hatchback
Familiebilen Suzuki S-Cross crossover

Crossover/SUV – Sport Utility Vehicle

Definitionen for den populære biltype SUV er ikke præcis, men bruges mest om mere eller mindre terrængående biler (eller biler der har en højere frihøjde og ligner en terrængående 4×4). Man får ofte et smart design, hvor der også kan være mulighed for firehjulstræk. Det er en biltype, hvor du sidder højt, hvilket gør ind og udstigningen lettere. En crossover er også en slags SUV, der bedst kan beskrives som en krydsning mellem en SUV og en hatchback.
Pladsmæssigt er de som en hatchback, men alt efter model er bagagerummet større. De passer derfor bedst til familier, der er klar på at overlade al bagsædepladsen til børn – og regn typisk med, at der er plads til to autostole på bagsædet.

Eksempler på crossover/SUV modeller: Hyundai Tucson, Ford Puma, Citroën C5 Aircross PHEV, Mitsubishi Outlander PHEV, Suzuki S-Cross, Suzuki Vitara, Nissan QASHQAI og Nissan X-Trail.

Se brugte familievenlige crossovers & SUV’er til salg

Er i30 stationcar den perfekte familiebil?

Er i30 stationcar den perfekte familiebil?

Se med her og bedøm selv.

Læs mere om i30 stc

Kan den bedste familiebil være brugt?

Kan den bedste familiebil være brugt?

Køber I en brugt bil, betyder det ikke, at I får en rustbunke med hjem, som kun vil holde i en kort periode. Vi tager kun imod brugte biler, som vi kan se, har mange gode år tilbage i sig – vi sælger nemlig bilerne igen til kunder, som vi gerne vil have en god relation til.

Derudover har alle vores brugte biler gennemgået en grundig klargøring af vores professionelle klargøringspersonale inden salg. Det betyder blandt andet, at Andersen Bilers brugte biler har gennemgået en totalrengøring indvendigt. I kan – præcis som ved køb af en ny bil – få en attraktiv finansiering, en populære serviceaftale samt lækkert eftermonteret udstyr, hvis bilen mangler et par krydser for at ramme helt plet.

Så om I burde købe en ny bil eller en brugt afhænger i høj grad af jeres behov og jeres økonomi.

Læs mere om finansiering

Lad os hjælpe med at finde familiebilen

Lad os hjælpe med at finde familiebilen

Uanset om I er på jagt efter en familiebil til kør-selv-ferier, den perfekte by-bil eller familiependlerbilen, der skal have plads til et barn, to eller flere børn, en lille og to større (bonus)børn, så kan vi hjælpe jer med at finde netop den bil, der passer til jeres behov.

Familieudflugt med en rigtig familiebil

Hvad med familiebilen Citroën Berlingo?

Hvad med familiebilen Citroën Berlingo?

Rumskib, børnecontainer eller bare Citroën Berlingo – kært barn har mange navne, og det samme har Berlingo. Der er dem, der elsker den – og der er dem, der elsker at hade den. Til gengæld kommer ingen uden om, at det er en af de mest populære, nye biler, når der skal være plads til mange børn og masser af plads!

Det er netop derfor, at Citroën Berlingo – som en af få nyere biler – allerede opnået kultstatus!

I en Citroën Berlingo får I tre separate siddepladser på bagsædet, der alle har isofix-beslag til autostole. Og hvis det ikke er nok, så kan Berlingo også fås i en forlænget udgave med i alt syv siddepladser…

Læs mere om Citroën Berlingo