ER DU VILD MED BILER?

BLIV EL-BILSTESTER FOR ANDERSEN BILER!

En ting er, hvad vi synes – noget andet er, hvad du oplever. Derfor er Andersen Biler rigtig glade for at præsentere vores nye tiltag: El-bilstesteren!

Sagen kort:
Vi har fået en drønlækker Hyundai Kona electric hjem, og den stiller vi gerne til rådighed for dig i en uge, hvis du er frisk på at hjælpe os med dine oplevelser i – og med – bilen.

Hvordan?
Du har mod på at dele nogle tanker omkring bilen: Hvad har overrasket dig? Hvad har været det sjoveste eller mest udfordrende? Måske har du mod på at tage nogle fotos eller lave en video?

Vi vil høre, hvad du har oplevet!
Den eneste forventning fra os er, at du har lyst til at lade dig interviewe efter perioden i en kort video, som vi vil dele på vores egne kanaler. Det kunne jo nemt tænkes, at dine fifs og oplevelser ville være brugbare for andre!

Praktikken:
Vi skal bruge flere el-bilstestere, da tiltaget i første omgang gælder året ud. Send et par ord til os med det samme på mailen mcs@andersenbiler.dk. Og ja, vi sørger også for en ladebrik, så du ikke løber tør for strøm!

Bliver du elektrisk ved tanken om elbiler? Send en e-mail til Martin!

Send os et par ord om, hvorfor du gerne vil være vores el-bilstester. Er du single, en del af en større familie eller bare tosset med biler? Ordet er dit, og vi glæder os til at høre fra dig!

SEND ANSØGNING