Citroën ë-Berlingo Van
Multiprisvinderen bliver 100% elektrisk

Citroën ë-Berlingo Van
Multiprisvinderen bliver 100% elektrisk

Citroën ë-Berlingo Van
Multiprisvinderen bliver 100% elektrisk

Vi er stolte af at kunne præsentere den nye ë-Berlingo Van, der er en fuldt elektrisk version af vores multiprisvindende Citroën Berlingo Van.

Den henvender sig til erhvervsfolk, som ønsker et emissionsfrit køretøj, der ikke går på kompromis med hverken komfort eller muligheder.

ë-Berlingo Van er nemlig den ideelle partner til at udføre dagligdagens arbejdsopgaver med uovertruffen komfort, god plads, stor bevægelsesfrihed og stabile driftsomkostninger.

ë-Berlingo Van har en rækkevidde på op til 275 km, en maksimal nyttelast på op til 800 kg, en lastekapacitet på helt op op til 4,4 m3 – og så understøtter den naturligvis en hurtig opladning, hvor du får hele 80 % opladning på kun 30 minutter.

Vil du have besked, når Citroën ë-Berlingo ankommer?

Det kan vi godt forstå – skriv dig blot op herunder.

Citroën ë-Berlingo Van lanceres i anden halvdel af 2021!
Glæd dig – det gør vi.

Velkendt Berlingo eksteriør – bare mere smart

Udefra adskiller den nye ë-Berlingo sig fra diesel-varianterne med sin opladningsport, som findes under tankdækselklappen. Kig også efter det subtile ”ë”, som er ë-Berlingos nul-emissions signatur.

Indvendigt kan du se forskellen ved en køreprogramsvælger, hvor du normalt finder gearstangen.

Med MyCitroën app´en kan du bruge din mobil som en avanceret fjernbetjening til ë-Berlingo Van. Du kan således aktivere og planlægge, hvornår varebilen skal oplade og ikke mindst monitorere opladningsstatussen og sætte for-opvarmning eller afkøling af kabinen til alt efter årstid. Herudover kan du også lokalisere bilens position, finde statistik over elforbrug og meget andet.

Brug for mere plads og rækkevidde?

Intet problem. Vi har allerede lanceret vores yderst populære 100 % elektriske ë-Jumpy, der med sine 316 km har klassens bedste rækkevidde.

Læs om ë-Jumpy