CITROËN Ë-C4 & C4
innovativ profil og selvsikker stil

CITROËN Ë-C4 & C4
innovativ profil og selvsikker stil

CITROËN Ë-C4 & C4
innovativ profil og selvsikker stil

Citroën C4: Mangfoldigt motorudvalg med hurtig opladning

Den nye Citroën C4 kommer med et mangfoldigt motorudvalg, der sætter dig i førersædet. Foretrækker du 100 % elektrisk kørsel, så hedder vores gave til dig Citroen ë-C4. Den nye model har mulighed for at lade med op til 100 kW, og det betyder ganske enkelt, at du kan forvente ladetider, som ikke efterlader dig meget betænkningstid. Vi foreslår, at du booker en prøvetur og prøver det af på egen hånd. Du bliver ikke skuffet.

Du kan selvfølgelig også vælge mellem de effektive benzin- og dieselvarianter, der alle bygger på de nyeste principper for forbrændingsmotorer. Det er til gavn for både miljøet og din privatøkonomi.

Vil du være én af de første til at prøvekøre den nye Citroën ë-C4 eller C4?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

Det handler om overblik – og blikfang

Citroën C4 og ë-C4 kombinerer genretræk fra en SUV med hatchbackens dynamik og elegance, og resultatet er et designmæssigt statement. Det flydende design, taglinjen og den skrånende bagrude understreger bilens aerodynamik, der er et af Citroëns varemærker.

Læg dertil de korte udhæng for og bag samt brede hjul og en frihøjde på 156 mm – det giver bilen en selvsikker hævet positur og et trafikalt overblik.

Så hvis du søger en anonym automobiltilværelse, skal du finde en anden bil.

Tjek lige interiøret!

Her er der for alvor dyb, fransk dristighed med to store skærme, lækre materialer og et head up-display, der projicerer informationer op foran forruden. Der er tilmed også en tablet holder med en universal adapter.

Samtidig kan du – via en app på mobilen – blandt andet følge opladningen af bilen, vedligeholdelses- eller serviceadvarsler samt andre lignende nyttige oplysninger. App’en husker også din bils placering, så du ikke behøver at huske, hvor du parkerede. Nu kan du altid finde tilbage til bilen, når du er klar til at vende hjem.

Forrygende fakta – C lige her

Med en batteripakke på 50 kWh har ë-C4 en rækkevidde på op til 350 kilometer (WLTP). Men det mest interessante er opladningen. For med en hurtiglader på 100 kW vil batteriet kunne oplades fra 0-80 % på cirka 30 minutter.

Citroën ë-C4 testes

Rækkevidde op til

350 km

0-100 km/t på

9,7 sekunder

Hestekræfter

136 hk

Moment

260 Nm

Videotid! Smugkig på ë-C4’s køreegenskaber og andre lækkerier

Nok fakta – for nu er det lige straks din tur!

Skriv dig op lige her, så kontakter vi dig angående en uforpligtende prøvekørsel, ligeså snart bilen ankommer!

Prøvetur? Jo tak!