Ford E-Transit
Den mest populære varebil bliver elektrisk

Ford E-Transit
Den mest populære varebil bliver elektrisk

Ford E-Transit
Den mest populære varebil bliver elektrisk

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

En 100 % elektrisk Ford Transit er på vej

Og den er langt billigere på driften!

I løbet af 2022 kommer den mest populære og mest solgte varebil, Ford Transit, i en fuld elektrisk variant! Varevognen rummer desuden en del af Fords kommende onlinefunktioner og førerassistanceteknologier.

Ford E-Transit forventes at have en rækkevidde på op til 350 km (WLTP) – omkring tre gange den distance, som den gennemsnitlige europæiske varebil kører på en dag. Derudover tilbydes E-Transit med et væld af forskellige modelkonfigurationer, mens nyttelasten forventes at være 1.616 kg for Van-modellen og 1.967 kg for Chassis-modeller.

Er du ikke overbevist endnu? Ford E-Transits driftsomkostninger er omkring 40 procent lavere end tilsvarende dieseldrevne Transit-modeller! Grøn omstilling kan altså betale sig for både din virksomhed og miljøet.

Praktisk og rummelig – uden kompromiser

Batteriet i E-Transit er placeret under varerumsgulvet, uden at der bliver gået på kompromis med varerumspladsen. Varerummet har dermed stadig op til 15,1 kubikmeters plads, som det forholder sig i den tilsvarende dieseldrevne Transit-model med baghjulstræk.

E-Transits elmotor har en maksimal ydelse på 198 kW, der svarer til 269 hk, samt et drejningsmoment på 430 Nm. Det betyder, at elmotoren i Ford E-Transit er den stærkeste af sin slags i hele Europa. Varebilens baghjulstræk giver ydermere enestående trækkraft – selv ved tunge belastninger.

Rullende strømkilde med Pro Power Onboard

Ford E-Transit kommer med en lang række kundefordele med strømdreven drivlinje, skræddersyede softwareløsninger, trådløse onlineopdateringer og Pro Power Onboard, der kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Sidstnævnte gør E-Transit til en mobil strømkilde, som kan give strøm til elværktøj og -udstyr. Ford er de første til at tilbyde den løsning i varebilssegmentet på under 3,5 ton i Europa.

E-Transit navnet på varebilen

Ford E-Transit byder på kørekomfort og praktiske funktioner

E-Transit bygger videre på Fords stolte Transit-tradition, der har gjort varebilsfavoritten verdenskendt for at kunne klare tunge arbejdsopgaver og samtidig have personbilslignende kørekomfort.

Indvendigt mangler der heller ikke noget. FordPass Connect-modem følger også med som standard. Modemmet bringer varebilen online og giver et væld af praktiske funktioner, såsom trådløse softwareopdateringer samt visning af opladningspunkter på farten. Andre funktioner via FordPass-appen inkluderer bl.a. overblik over varebilens vigtigste statusinformationer, varebilens placering, fjernstart og fjernlås.

Skriv dig op her!