Ford Fiesta
Spar op til 20.000 kroner
– men kun i marts!

Ford Fiesta
Spar op til 20.000 kroner – men kun i marts!

Ford Fiesta
Spar op til 20.000 kroner – men kun i marts!

Vil du kontaktes om en prøvetur i en Ford Fiesta?

Det kan vi godt forstå – udfyld blot felterne herunder.

Sporty mild-hybrid – ingen opladning mere køreglæde

Lige nu er der penge at spare på de udstyrstunge Ford Fiesta ST-Line og Titanium. Du får blandt andet en 125 HK EcoBoost Hybrid-motor med masser af kraft og effektivitet, som samtidig er miljøvenlig.

Du sparer hele 20.000 kroner på ST-Line og 15.000 kroner på Titanium, så kom ind til Andersen Biler i marts, og oplev knivskarp køredynamik og masser af moderne teknologier, der til sammen giver en komfortabel og køreglad oplevelse.

Er Ford Fiesta bilen for dig?

Prøv at se med her.

FORD FIESTA ST-LINE

ECOBOOST HYBRID

Nu fra kun kr.

173.500,-

Spar kr. 20.000,-

ST-Line udstyr tæller blandt andet:

Alt Titanium udstyr • 17” alufælge • Sportsundervogn • ST-Line body styling kit • LED-baglygter • Sporty forsæder • Læderbetrukket rat i sportsdesign • Ford Power-startknap.

PRIVATLEASING AF FORD FIESTA ST-LINE

Månedlig ydelse, nu fra kun

2.345 kr./md.

Fiesta Titanium ST-Line i hvid

Lav udbetaling

Udbetaling: 14.995 kr.

Samlet betaling i perioden: 95.815 kr.

Priserne er for en leasingperiode på 3 år og en årlig kørsel på 10.000 km.
Yderligere 5.000 km per år kan tilkøbes for kr. 150,- per måned.

Er du mere til fed SUV-styling og høj indstigning?

Så kunne Ford Puma let være noget for dig.

Ford Puma
Se den nye Ford PUMA

Ford Fiesta ST-Line: Energimærkning A+. 20,0 km/l, CO2 udledning 114 g/km. Den viste bil er en Ford Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost Hybrid 125 HK M6, som fås fra kr. 173.500. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Tilbuddet er gældende til og med 31.03.2021. Begrænset antal. Så længe lager haves.

Privatleasing af Ford Fiesta ST-Line: Energimærkning A+. 20,0 km/l, CO₂ – udledning 114 g/km. Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv Frozen White, serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende frem til og med 31.03.2021 eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Begrænset antal. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og 30 dages gratis Ford Forsikring som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. *Grøn ejerafgift er pr. ½ år og er baseret på WLTP. Brændstofforbrug og energimærkninger baseret på WLTP. Ved valg af større fælge og andet ekstraudstyr kan der forekomme merpris grundet ændret CO2 emissionsniveau og dermed afgift. Modeller med X-pakke kan ikke privatleases.