Kontakt mig endelig, når den kan ses og prøves!

Det gør vi! Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved!

Ny opdateret udgave af den populære familiebil!

Efter nogle år på bagen kommer der nu en stor opdatering af Ford Focus, der blev kåret årets Bil i Danmark 2019. Den nye Focus byder på et nyt forfrisket, elegant og udtryksfuldt design samt masser af moderne teknologi i kabinen.

Opgraderingerne inkluderer bl.a. SYNC 4-infotainmentsystem med en touchskærm på hele 13,2”, avancerede Dynamic Pixel-LED-forlygter og økonomiske EcoBoost Hybridmotorer med mulighed for Powershift-automatgear.

Præcis som i den nye Ford Fiesta vil hver enkelt udstyrsvariant i den nye Focus komme med sit helt eget udtryk og sine egne designdetaljer, som er inspireret af Fords designfilosofi “mennesket i fokus”.

Eksteriøret af den nye Ford Focus
Den nye 13,2 tommer touchskærm i Focus
Praktisk opdeleligt bagagerum i Ford Focus

Praktisk, rummelig og med ny avanceret teknologi

Udover Ford Mustang Mach-E, vil den ny Ford Focus være den eneste anden Ford-model i Europa med det helt nye SYNC 4-infotainmentsystem.

Flere kunder vil derfor nu kunne intuitivt navigere rundt i de forskellige kørsels- og komfortfunktioner, der understøttes af en helt ny touchskærm, som med sine 13,2” er den største i C-segmentet. Du får også cloud-baseret navigation og stemmestyring med genkendelse af almindelig tale samt Ford Power-Up, som er trådløse opdateringer over Wi-Fi. Opdateringerne er bl.a. med til at forbedret funktionaliteten over tid.

I stationcar udgaven kan bagagerummet rumme op til 1.653 liter, og så er det ydermere nu beklædt med tæppe i en ny og højere kvalitet. Det giver ikke blot et mere lækkert udtryk, men det gør også bagagerummet nemmere at holde rent. Den justerbare bagagerumsbund er også opdateret og dermed hængslet centralt, så den kan bruges som en opretstående rumdeler, der kan låses fast i en vinkel på 90 grader. Resultatet? To praktiske og separate rum.

Stort, rummeligt og opdeleligt bagagerum i Ford Focus
Stort, rummeligt og opdeleligt bagagerum i Ford Focus

Galleri

Ny teknologi i Ford Focus gør livet lettere

Den faceliftede Focus tilføjer også nye, omfattende førerassistanceteknologier til et i forvejen imponerende arsenal.

Du får bl.a.:

BLIS er blevet opgraderet således, at du i tillæg til normal overvågning af bilens blinde vinkler, vil opleve et system, som aktiveres, hvis det opdager en bil i overhalingsbanen, mens føreren blinker eller trækker ud. Bilen vil styre kontra for at undgå en kollision. Systemet scanner de omkringliggende vejbaner 28 meter bagud, 20 gange i sekundet, og det fungerer med hastigheder mellem 65 og 200 km/t.

Systemet advarer dig om potentielle risici og forhold på vejbanen forude, som du skal være opmærksom på – eksempelvis rundt i et sving. Den nye sikkerhedsteknologi er baseret på cloud-lagret kommunikation mellem samtlige tilkoblede biler – uanset bilmærke.

Den automatiske nødbremse hjælper dig med til at undgå eller mildne kollisioner med køretøjer, cyklister og fodgængere.

Alarmsystemet for bagsædepassagerer overvåger køretøjet og giver dig besked om at tjekke for bagsædepassagerer, når du slår tændingen fra. Derned undgår du at forlade bilen med et barn eller en hund på bagsædet.

Adaptiv fartpilot holder ikke bare farten, men holder også en prædefineret afstand (fra en til fire ”bjælker”, som vises i førerinformationscenteret) til den næste bil. Systemet sænker og øger farten, uden at du skal røre en finger. Selv uden foden på bremsen bremser bilen, når trafikken kører langsomt, uden selv uden foden på speederen sætter den farten op, når der er fri bane.

Man kan indstille den aktive fartpilot til at holde længere eller kortere afstand.

En mekanisme, der er designet til at holde din bil centreret i banen, hvilket aflaster dig fra styringsopgaven.

Nuværende Ford Focus fra 2018Nye Ford Focus - kommer i 2022

Den skal ses og prøves!

Kontakt mig endelig