Ford Mustang Mach-E
Frihed, fremdrift og performance

Ford Mustang Mach-E
Frihed, fremdrift og performance

Ford Mustang Mach-E
Frihed, fremdrift og performance

Vil du have besked, når Mustang Mach-E kan bestilles og prøvekøres?

Det kan vi godt forstå – skriv dig blot op herunder.

100% elektrisk Ford ikon

Den ubestridte største Ford nyhed i 2021 bliver den spritnye Ford Mustang Mach-E. Udover at have relationer til en legendarisk model, er den også 100 % elektrisk. Der er tale om en kompromisløs og gennemført SUV, der har en hurtig acceleration, og som kan køre helt op 610 kilometer på en opladning.

Er din Mach-E lav på strøm? Så kør ind til siden, sæt ladestikket i, tag en 10-minutters pause, og så har du 119 kilometer at køre videre på.

Mach-E fås i flere varianter og både med firehjulstræk eller som baghjulstrukken. Fælles for dem alle er en passion for køreglæde!

Ford Mustang Mach-E forventes lanceret i Danmark i sommeren 2021 og kan bestilles i løbet af 1. kvartal 2021. Officielle danske priser vil blive offentliggjort tættere på lancering.

Forblændende og rummelig

Mustang Mach-E genkendes øjeblikkeligt som en del af Mustang-familien. Det skyldes blandt andet designmæssige signaturtræk såsom den lange og kraftige kølerhjelm, linjerne langs siden, de adaptive Mustang LED-signaturforlygter og Mustang LED-signaturbaglygter.

Mustang Mach-E er designet med SUV-proportioner. Det giver nemt plads til fem voksne passagerer i kabinen. Dens rummelige interiør og plads gør, at alle dine medpassagerer sidder komfortabelt og nyder turen.

Mustang Mach-E har også rigeligt med opbevaringsplads. Uanset om du pakker bilen med dagligvarer eller til dit fritidsudstyr, giver det partiske lastrum både foran og bagi en alsidig opbevaring til alle slags ture. Lige under kølerhjelmen finder du for eksempel et opbevaringsrum på 100 liter, som nemt kan rumme eksempelvis en kabinekuffert.

Mustang Mach-E GT – den hurtigste i sin klasse

Senere i 2021 kommer der en endnu hurtigere variant af elbilen: Mustang Mach-E GT og den klarer 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder. Dens acceleration hjælpes godt på vej af 480 hk samt firehjulstræk, og så har den en begrænset topfart på 200 km/t.

Udover ekstraordinær elektrisk ydelse byder den også på unikke lækkerier som 20” alufælge, røde bremsekalibre og mulighed for et væld af farver. Interiøret skiller sig også ud i Mustang Mach-E GT – blandt andet med Ford Performance-sportssæder og et unikt rat med ruskindsdetaljer.

Dens litiumionbatteri på 88 kWh giver en rækkevidde på op til 500 km (WLTP).

Skriv dig op her!