Ford Mustang Mach-E
Frihed, fremdrift og performance

Ford Mustang Mach-E
Frihed, fremdrift og performance

Ford Mustang Mach-E
Frihed, fremdrift og performance

Vil du prøvekøre den nye Mustang Mach-E eller Mach-E GT ?

Det kan vi godt forstå – skriv dig blot op herunder.

100% elektrisk Ford ikon

Den ubestridte største Ford nyhed i 2021 bliver den spritnye Ford Mustang Mach-E. Udover at have relationer til en legendarisk model, er den også 100 % elektrisk. Der er tale om en kompromisløs og gennemført SUV, der har en hurtig acceleration, og som kan køre helt op 610 kilometer på en opladning.

Er din Mach-E lav på strøm? Så kør ind til siden, sæt ladestikket i, tag en 10-minutters pause, og så har du 119 kilometer at køre videre på.

Mach-E fås i flere varianter og både med firehjulstræk eller som baghjulstrukken. Fælles for dem alle er en passion for køreglæde!

Ford Mustang Mach-E kan allerede bestilles og prøvekøres – kontakt din lokale Andersen Biler Ford forretning via formularen.

Fuldelektrisk skønhed med priser fra kun 399.900 kr.

Fra marts går det løs med lanceringen af Mustang Mach-E, og de yderst attraktive danske priser begynder ved kun 399.900 kroner!

Vi har gjort det såre simpelt: Vælg mellem standard rækkevidde (Standard Range, SR) eller udvidet rækkevidde (Long Range, LR) med en forskel på blot 40.000 kroner. Det samme gør sig gældende for prisforskellen mellem den baghjulstrukne variant (RWD) og den firehjulstrukne (AWD).

Uanset rækkevidde får du en avanceret batteriløsning, der er udviklet med henblik på at give dig bedst mulig kabineplads samt optimal køredynamik.

Mustang Mach-E variant

Standard rækkevidde med op til 440 km

RWD med 265 hk

Fra kr. 399.900,-

Udvidet rækkevidde med op til 610 km

RWD med 289 hk

Fra kr. 439.900,-

Mustang Mach-E variant

Standard rækkevidde med op til 400 km

AWD med 265 hk

Fra kr. 439.900,-

Mustang Mach-E variant

Udvidet rækkevidde med op til 540 km

AWD med 346 hk

Fra kr. 479.900,-

Forblændende og rummelig

Mustang Mach-E genkendes øjeblikkeligt som en del af Mustang-familien. Det skyldes blandt andet designmæssige signaturtræk såsom den lange og kraftige kølerhjelm, linjerne langs siden, de adaptive Mustang LED-signaturforlygter og Mustang LED-signaturbaglygter.

Mustang Mach-E er designet med SUV-proportioner. Det giver nemt plads til fem voksne passagerer i kabinen. Dens rummelige interiør og plads gør, at alle dine medpassagerer sidder komfortabelt og nyder turen.

Mustang Mach-E har også rigeligt med opbevaringsplads. Uanset om du pakker bilen med dagligvarer eller til dit fritidsudstyr, giver det partiske lastrum både foran og bagi en alsidig opbevaring til alle slags ture. Lige under kølerhjelmen finder du for eksempel et opbevaringsrum på 100 liter, som nemt kan rumme eksempelvis en kabinekuffert.

Mustang Mach-E GT – den hurtigste i sin klasse

Nu kan kan den endnu hurtigere variant af elbilen Mustang Mach-E GT bestilles! Den klarer 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder. Dens acceleration hjælpes godt på vej af 480 hk samt firehjulstræk, og så har den en begrænset topfart på 200 km/t.

Udover ekstraordinær elektrisk ydelse byder den også på unikke lækkerier som 20” alufælge, røde bremsekalibre og mulighed for et væld af farver. Interiøret skiller sig også ud i Mustang Mach-E GT – blandt andet med Ford Performance-sportssæder og et unikt rat med ruskindsdetaljer.

Dens litiumionbatteri på 88 kWh giver en rækkevidde på op til 500 km (WLTP).

Skriv dig op her!