Hyundai BAYON
Kommer snart!

Hyundai BAYON
Kommer snart!

Hyundai BAYON
Kommer snart!

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

BAYON – en stilfuld og slank crossover-SUV

Er du på jagt efter en smart og kompakt SUV med sporty design? Så vil BAYON helt klart være noget for dig.

Med Hyundais nye og prisvindende designfilosofi er den nye BAYON gjort både skarp og aerodynamisk fra alle sider.

Når du sider bag rattet, vil du være overrasket over at en kompakt SUV kan føles så lækker og rummelig. Samtidig får du en lang række avancerede sikkerheds- og tilslutningsfunktioner. Du får altså en sikker, perfekt bybil, der passer ind de fleste steder.

Udvendigt særpræget design

Kendetegnet for BAYON er et særpræget udvendigt design, der tydeligt adskiller sig fra konkurrenterne. Med unikke designløsninger, hightech detaljer og et rent look hæver den sig fra mængden.

Du vil kunne vælge imellem ni udvendige farver inklusive en helt ny lanceringsfarve: Mangrove Green. Et valgfrit tofarvet tag i Phantom Black fås også med flere farvemuligheder.

Godt udsyn og overblik i trafikken

Du vil elske, hvor højt du sidder i en Hyundai BAYON. Den giver dig godt udsyn og overblik i trafikken, og så gør højden det naturligvis også nemt at komme ind og ud.

Indvendigt byder det stemningsfulde LED-lys i kabinen dig velkommen. Den 10.25” digitale instrumentering og den 10.25” store touchskærm (med mulighed for split-screen) hjælper dig også med overblikket, og gør en verden til forskel i en travl hverdag.

Overbevist? Det er vi også.

Skriv dig op her!