Hyundai i20 N
Forsød hverdagens køreture!

Hyundai i20 N
Forsød hverdagens køreture!

Hyundai i20 N
Forsød hverdagens køreture!

Kunne du tænke dig en adrenalinfyldt prøvetur?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

En ægte entusiastbil!

Hvad sker der, når Hyundai sætter sig for at producere en ægte entusiastbil med masser af power og køreglæde? Svaret kan du finde hos alverdens motorjournalister, der har lovprist Hyundai i30 N som værende en af de mest involverende GTI’er nogensinde. Nu får den prisvindende køremaskine en lillebror: Hyundai i20 N.

Den nye Hyundai i20 N er ikke bare en sminket familiebil – den er optimeret til at fremprovokere smil hos føreren og forsøde dine køreture. Hver dag. Dyk ned i teknikken og specifikationerne lige her.

i20 N findes i én ultra-veludstyret udgave

Få et hurtigt overblik her!

Hyundai i20 N

i20 N 1.6 T-GDi – 204 hk

fra kr. 289.995,-

Inkl. alt det bedste fra den traditionelle i20 + bl.a:

8″ touchskærm

18″ alufælge i N-design

Aktivt udstødningssystem

Alu-pedaler

Armlæn foran (længdejustérbart)

Apple CarPlay™ / Android Auto™ (trådløs)

Aut. nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse

Automatisk skiltegenkendelse

Bakkamera

Fartpilot med fartbegrænser

Klimaanlæg, 1-zonet

LED-forlygter med statisk kurvelys

LED-kombinationsbaglygter

Multifunktionsrat

Mørktonede bagruder

N Drive Mode Select

P-sensor i bag

Rat og gearknop med N-logo og blå syninger

Regnsensor

Sideskørter i sort

Smart Key (nøglefri adgang) + start/stop-knap

Sportsforsæder med integreret nakkestøtte og N-logo

Sædeindtræk i læder/stof

Trådløs opladning af mobiltelefon

Tågeforlygter med projektørlinse

Varme i rat og forsæder

Vognbaneassistent med følgefunktion

Knivskarp styling

Vi er i forvejen glade for i20-designet, men N-udgaven skal selvfølgelig lige havde dét ekstra – og det har den fået! Hele vejen rundt finder du sporty og let aggressive detaljer. Du finder blandt andet N-afdelingens signaturfarve ”Tomato Red” (ja, det hedder farven altså) nederst på bilen, som vidner om, at i20 N ikke er den gængse vare.

Festen fortsætter bagtil, hvor Hyundai i20 N kan kendes på en alt andet end diskret spoiler, der er skabt til at presse bilen ned i vejbanen. Faktisk handler i20 N om alt andet end diskretion. Det finder du ud af, når du sætter biler i N-mode og motoren for alvor får lov til at udbasunere arrige hvæs.

Solid og potent lommeraket

Udgangspunktet for det nye medlem af N-familien er naturligvis den nye Hyundai i20, der stiller med imponerende rummelighed og nærværende komfort udstyr. Alt dette er bevaret i den hårdkogte N-udgave, der er udviklet af en flok køreglade teknik-banditter.

Ingeniørerne har optimeret motoren, så den yder hele 204 hestekræfter. Så behøver du blot 6,7 sekunder, før de digitale instrumenter viser 100 km/t. Men historien slutter ikke her. For at sikre medrivende køreegenskaber har Hyundai i20 N fået strammet undervognen, mens et spærredifferentiale sørger for, at du kan bide dig stenhårdt fast i asfalten. Også når vejen drejer.

Suverænt udstyrsniveau

Du må endelig ikke tro, at Hyundai har ofret sikkerheds- og komfortudstyret, du også finder i den mere civiliserede i20. Hyundai i20 N stiller stadig med krystalklar digital instrumentering, en stor trykfølsom skærm på 10,25” og de afgørende sikkerhedssystemer som automatisk nødbremse, blindvinkel assistent mv.

I i20 N handler altså om at tage en i forvejen vellykket bil og optimere den til gadesjov i hverdagen. Det byder vi velkommen, ligesom vi heller ikke kan lade være med at fremhæve de 5 års fabriksgaranti. Sådan Hyundai!

Men en ting er, hvad vi mener – og motorjournalisterne skriver. Noget andet er, hvad du vil opleve på en prøvetur.

Skriv dig op her!