Den nye Hyundai i30 N
Endnu mere dynamisk. Endnu kraftigere ydeevne.

Book en prøvetur

Den nye Hyundai i30 N
Endnu mere dynamisk. Endnu kraftigere ydeevne.

Book en prøvetur

Den nye Hyundai i30 N

Endnu mere dynamisk.
Endnu kraftigere ydeevne.

Book en prøvetur

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

Den opdaterede testvinder!

Hyundai stemplede succesfyldt ind i GTI-klassen med Hyundai i30 N, der er blevet lovprist af alverdens ejere og motorjournalister. Nu er den testvindende performancebil blevet opdateret, og den står dermed skarpere end nogensinde.

Opskriften er heldigvis bevaret: Hjertet i Hyundai i30 N er stadig en turboladet benzinmotor, der er yderligere optimeret, så den i det kraftigste trim yder hele 280 hk. Men køreglæden har rod i mange flere elementer.

Design der griber fat

Hyundai i 30 N er en bil der tager fat. I vejen og i dig. Udefra kan den kendes på et opdateret frontdesign, hvor de to LED-forlygter står funklende klart. Tilføjelserne tæller også en hækmonteret spoiler med integreret stoplys, der bidrager til at bide i30 N fast i vejen.

Vejgrebet er yderligere sikret ved, at den testvindende GTI kan fås med 19″ letvægtsfælge, der vejer hele 14.4 kg mindre end forrige generation. Det fortjener naturligvis en salut med et passende lydbillede, og det får du fra de to udstødningsrør, der er begge er gået en størrelse op. Og det klæder bilen!

Nu fås i30 N med automatgear

Som noget nyt kan i30 N nu fås med automatgear, hvilket giver et komfortelement, mange vil sætte pris på. Alle kræfterne kan dermed leveres gennem en 7-trins dobbeltkoblings-gearkasse. Foretrækker du stadig den præcise og involverende manuelle gearkasse? Helt i orden – den er nemlig stadig på programmet.

Kabinen er som altid førerorienteret, så du altid har de funktioner ved hånden, som du skal bruge. Med et simpelt tryk på rattet kan du aktivere N-mode, der skærper speederresponsen og strammer bilens opsætninger, så du har en kontant fornemmelse for underlaget. Det er nødvendigt i en bil, der trives på kanten.

Sikkerhed i dagligdagen

Selvom Hyundai i30 N er en rendyrket performancebil, har den naturligvis alle de teknologiske instanser, der gør den sikker og brugbar i hverdagen. Derfor tæller sikkerhedsudstyret blandt andet blindvinkelassistent, automatisk nødbremse, vognbaneassistent og advarsel om bagvedkrydsende trafik. Det er den perfekte kobling af sport og sikkerhed.

Uanset om du kører på landevej eller bane, vil du sætte pris på den opdaterede touchskærm, der nu måler 10.25”. Skærmen er din adgang til al den køredata, der involverer dig i bilens opsætning og dine egne kørepræstationer. Du beholder overblikket og kommer samtidig helt tæt på din i30 N.

Overbevist?

Skriv dig op her!