Hyundai IONIQ 5, 6 og 7
Nyt om de kommende Hyundai elbiler

Hyundai IONIQ 5, 6 og 7
Nyt om de kommende Hyundai elbiler

Hyundai IONIQ 5, 6 og 7
Nyt om de kommende Hyundai elbiler

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

IONIQ 5 er den første
– kommer i 2021!

Der er store nyheder i vente på den elektriske front hos Hyundai i løbet af de næste fire år. Hyundai introducerer nemlig tre helt nye elbiler under det nye undermærke, IONIQ. De kommer til at hedde IONIQ 5, 6 og 7 med forventet lancering i henholdsvis 2021, 2022 og 2024.

Den første, som vi kan glæde os til i 2021, er SUV’en IONIQ 5. Den er baseret på konceptbilen 45 EV, som blev præsenteret første gang på bilmessen i Frankfurt i 2019. Modtagelsen har indtil videre været enorm positiv, og konceptbilen har allerede modtaget tre globale, anerkendte designpriser herunder Red Dot.

Sporty sedan eller en stor SUV?

I 2022 kommer den næste i rækken: IONIQ 6. Her er der tale om en sporty sedan, der er baseret på den elektriske konceptbil, Prophecy, som blev præsenteret i marts 2020. Sidst, men ikke mindst, kommer den store SUV, IONIQ 7, i 2024.

Fælles for alle tre IONIQ modeller er, at de bliver bygget på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais platform for elektriske biler. Den byder blandt andet på lang rækkevidde samt mulighed for ekstra hurtig opladning.

De endelige tal for blandt andet rækkevidde og hestekræfter samt det endelige design for de tre biler er endnu ikke blevet frigivet, men designet for IONIQ 5 og 6 burde ligge tæt op ad deres respektive konceptbiler.

Hold øje med vores side – vi opdaterer den jævnligt!

Eller skriv dig op her!

Ekstra stikkontakt…

Har du brug for at oplade dit elektriske løbehjul? Eller har du brug for lidt god lyd fra dit hjemmeanlæg midt ude i en skov?

Med IONIQ 5 er problemet løst! Bilen har nemlig en ekstra, reel stikkontakt, som kan bruges til stort alt, der kræver strøm. Du kan se stikket i brug i videoen.