Hyundai IONIQ 5
Kommer i sommeren 2021

Hyundai IONIQ 5
Kommer i sommeren 2021

Hyundai IONIQ 5
Kommer i sommeren 2021

Vil du høre mere, når vi nærmer os lanceringen?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

IONIQ 5 er den første
– kommer i 2021!

Der er store nyheder i vente på den elektriske front hos Hyundai i løbet af de næste fire år. Hyundai introducerer nemlig tre helt nye elbiler under det nye undermærke, IONIQ. Den første, IONIQ 5, forventes lanceret til sommer 2021.

SUV’en IONIQ 5 er baseret på konceptbilen 45 EV og modtagelsen har indtil videre været enorm positiv. Konceptbilen har allerede modtaget tre globale designpriser.

IONIQ 5 kommer med to batteristørrelser, og du kan vælge mellem baghjulstræk eller firehjulstræk. Med det store batteri, det legendariske underholdende baghjulstræ og 218 hk, har IONIQ 5 en rækkevidde på 481 km. Med firehjulstræk og 306 hk accelerer IONIQ 5 fra 0-100 km/t på bare 5,2 sekunder.

Lynhurtig opladning, fede features, mulighed for anhængertræk med meget mere…

Takket være den nye platform, E-GMP, tilbyder IONIQ 5 opladning med henholdsvis 400 og 800 volt. Med 800 volt kan IONIQ 5 lynlade fra 10 til 80% på bare 18 minutter. Eller med andre ord – du kan tilføre til 100 kilometers rækkevidde på bare 5 minutter.

Designet er enkelt og raffineret, hvilket skaber et elegant og sofistikeret look sammen med de integrerede, banebrydende pixel-lygter foran og bagpå samt de store 20 tommer hjul. På siden er dørgrebene skjulte, men de kører automatisk kører ud, når du nærmer dig bilen med nøglen.

Du får også muligheden for anhængertræk på din IONIQ 5, og det forventes, at den må trække op til 1.600 kg med bremser.

Indvendig bæredygtig luksus

Indvendigt integrerer det smukke designs rene overfalder og enkle linjer med omhyggeligt behandlede førsteklasses materialer for at skabe en luksuøs og minimalistisk kabine med stor rummelighed. IONIQ 5 har et plant gulv, som skaber en helt ny dimension af kabineplads.

En stor del af interiøret er lavet af genanvendte materialer, hvilket understreger IONIQs bæredygtige fokus, men samtidig tilføjer det også bilen en eksklusiv aura.

Ekstra stikkontakt…

Har du brug for at oplade dit elektriske løbehjul? Eller har du brug for lidt god lyd fra dit hjemmeanlæg midt ude i en skov?

Med IONIQ 5 er problemet løst! Bilen har nemlig en ekstra, reel stikkontakt, som kan bruges til stort alt, der kræver strøm. Du kan se stikket i brug i videoen.

Sporty sedan eller en stor SUV?

IONIQ 6 & 7 er de næste

I 2022 kommer den næste i rækken: IONIQ 6. Her er der tale om en sporty sedan, der er baseret på den elektriske konceptbil, Prophecy, som blev præsenteret i marts 2020. Sidst, men ikke mindst, kommer den store SUV, IONIQ 7, i 2024.

Fælles for alle tre IONIQ modeller er, at de bliver bygget på Electric Global Modular Platform (E-GMP), som er Hyundais platform for elektriske biler. Den byder blandt andet på lang rækkevidde samt mulighed for ekstra hurtig opladning.

De endelige tal for blandt andet rækkevidde og hestekræfter samt det endelige design for de tre biler er endnu ikke blevet frigivet, men designet for IONIQ 5 og 6 burde ligge tæt op ad deres respektive konceptbiler.

Hold øje med vores side – vi opdaterer den jævnligt!

Eller skriv dig op her!