Kunne du tænke dig en adrenalinfyldt prøvetur?

Det forstår vi fint! Udfyld nedenstående felter, så ringer vi til dig!

Rundt om Kona N

Kan du lide, når det hele går lidt mere tjept? Og når der er overskud på vejen? Super. Kona N er nemlig en SUV som få. Både i sit look og i sine præstationer.

Lad os begynde ude. Her mødes du af LED-forlygter med sort kant, men også iøjefaldende luftindtag, som giver den nødvendige nedkøling. Du kører på 19 tommer fælge – og du bremser med røde bremsekalibre. Det må også godt lyde af lidt ikke? Alle tiders. Forvent en høj og karakteristisk brummen fra de to store udstødningsrør. Mere? Meget mere faktisk. Blandt andet en tagspoiler. Du vælger i øvrigt selv mellem syv farver.

Kona N rat
Kona N forsæder
Kona N soltag

Sæt dig ind

Du er ikke i tvivl. Det handler om performance. Et særligt N-rat med paddel shifters til gearet, giver dig mulighed for selv at bestemme hvilket gear, du vil køre i. Den røde knap? N Grin Shift-knappen hedder den. Den lukker op for de bedste præstationer. Måske du griner – men du vil helt sikkert smile. Du får også alu-pedaler, sportssæder, masser af skærme samt mulighed for både læder, alcantara, opvarmet rat og sæder samt et soltag. Det fortjener du.

Brum. Bruuum.

Hyundai Kona N giver dig 280 hestekræfter – de kommer fra en 2,0 T-GDi motor, som lover kvik respons og øget moment fra de selv de lavere omdrejninger. Det tegner godt – og den kører endnu bedre. Du får også specialfremstillede performancedæk, som Hyundais egne racerteams kører med. Automatgearet rummer i øvrigt otte gear, som via en dobbeltkobling giver lynhurtigt og glidende gearskift. Det fortjener du også.

Kona N motor
Kona N motor

Galleri

Sikkerhed

Du kører godt. Kona N kører godt. Tro det eller ej – jeres samspil bliver endnu. Det sker blandt andet på grund af Traction Control, Stabilitetskontrol, Corner Carving Differential og meget mere. Aktiv blindvinkel-senor for eksempel – og vognbaneassistent. Men også RCCA, som er et advarselssystem til bagved-krydsende trafik.

KONA N findes i én meget veludstyret variant. Du får bl.a.:

Med Traction Control kan KONA N præstere under selv de mest barske forhold. Du får næsten samme følelse som firehjulstræk. Vælg mellem fire forskellige tilstande: dyb sne, sne, mudder og sand.
Systemet hjælper hjælper dig med at undgå udskridning i al slags føre, i sving og under acceleration eller bremsning.
Denne funktion er specielt designet og konstrueret til at give stabil kørsel i selv de mest udfordrende sving ved at fordele motorkraft forskelligt til hvert hjul. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.
Den automatiske nødbremsefunktionen anvender bilen frontkamera til at scanne vejen foran dig og bremser automatisk, hvis den registrerer pludselige opbremsninger af forankørende biler, fodgængere eller cyklister på vejen.
Når du bakker ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, der krydser fra siderne. Den bremser også for dig, hvis nødvendigt.

Prisen?

Den nye Hyundai Kona N koster fra 529.995 kroner. Vi kan også være behjælpelige med både finansiering og forsikring.

Kontakt mig endelig