Hyundai Santa Fe 2021
– for første gang som hybrid og plug-in hybrid!

Hyundai Santa Fe 2021
– for første gang som hybrid og plug-in hybrid!

Hyundai Santa Fe 2021
for første gang som hybrid og plug-in hybrid!

Faceliftet og miljøvenlige muligheder

Faceliftet og miljøvenlige muligheder

Er du parat til en nyhed fra den mere luksuriøse hylde? Alle tiders – her er der nemlig dømt “breaking news” i forbindelse med offentliggørelsen af den helt nye Hyundai Santa Fe.

Faktisk er der også et præ-jubilæum i spil, eftersom den første Hyundai Santa Fe rullede ud på de europæiske veje i 2001. I dag ser det hele helt anderledes ud!

Alt er nyt – og alt er grønnere med den nye Santa Fe. Man har udviklet et helt nyt koncept, der går under navnet Smartstream, som fungerer som både hybrid og plug-in hybrid. Der vil også være traditionelle brændstofmotorer i spil, men netop Smartstream er en Europanyhed, som Santa Fe er først med at have.

Hyundai Santa Fe 2021 model

Vil du være én af de første til at testkøre den nye Hyundai Santa Fe?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

Hyundai Santa Fe på en helt ny køretøjsplatform!

Hyundai Santa Fe på en helt ny køretøjsplatform!

Udover et nyt design er Santa Fe også den første Hyundai SUV på verdensplan, som er baseret på Hyundais nye køretøjsplatform, som er den tredje generation. Det betyder – blandt andet – et luftstrømsreguleringssystem, der optimerer luftcirkulationen i motorrummet og dermed varmeafledning.

Bilens tyngdepunkt er også blevet lavere, og derudover vil dens forbedrede aerodynamik øge brændstofeffektiviteten og køreegenskaberne.

Onde tunger vil mene, at en SUV kan være en støjende oplevelse, men det gælder ikke for den nye Hyundai Santa Fe – et særligt lydabsorberende system eliminerer støj fra blandt andet vibrationssensitive dele. På sikkerhedsfronten får du ikke kun teknologiske sikkerhedssystemer, for selve bilens konstruktion er blevet langt stærkere og mere kollisionssikker.

Fremad – overalt!

Fremad – overalt!

I og med at der er hybrid-modeller i spil, vil der selvsagt også være mulighed for at køre i forskellige “modes”: Comfort, Sport, Eco og Smart, hvor sidstnævnte er en blanding af de førstnævnte.

Men hov – det er jo en SUV, og med sådan én får man lyst til at køre lidt væk fra vejen. Det ved man hos Hyundai, og derfor har man udviklet en Terrain Mode Selector, der gør det muligt at vælge Snow, Sand og Mud, så det stærke all wheel drive kommer til sin ret i ethvert terræn.

Stor række af nye teknologier og sikkerhedsfunktioner

Stor række af nye teknologier og sikkerhedsfunktioner

Santa Fe er blevet modificeret med førsteklasses funktioner og tiltalende æstetik, som enhver SUV-entusiast ønsker. Derudover har den fået tilføjet en masse sikkerhedsteknologier, som gør den til en virkelig familiefokuseret SUV, der er en fornøjelse at køre.

Forvent frontgrill med 3D effekt, T-formede LED-lygter i fronten, plads til 20” fælge, svævende midterkonsol, rummeligt og lækkert interiør, nødbremse ved parkering og meget, meget mere…

Har du svært ved at vente på den nye Hyundai Santa Fe? Vi forstår dig!

Tryk her, og få nyhederne først

Miljøvenlige teknologier

Har du også undret dig over, hvad forskellen er på hybrid og plug-in hybrid?

Kunne du tænke dig at blive klogere på de nye miljøvenlige teknologier og biler?

Vi har lavet et informativt tiltag lige her.

Vores miljøvenlige univers