Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid
Luksuriøs SUV med plads til 7 personer!

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid
Luksuriøs SUV med plads til 7 personer!

Se priserne her
Se privatleasing her

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid
Luksuriøs SUV med plads til 7 personer!

Se priserne her
Se privatleasing her

Santa Fe 2021: Elektrificeret og redesignet

Er du parat til en nyhed fra den luksuriøse hylde? Alle tiders – vi er nemlig stolte af at kunne præsentere Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer: Santa Fe Plug-in Hybrid.

Med den nyeste Santa Fe får du nu mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men festen fortsætter i og med der også er sat strøm til. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, fortsætter benzinmotoren. Opladning? Det er nemt – tilslut blot bilen til en ladestation. Så simpelt er det.

Den kraftfulde kombinationsmotor leverer 265 hk, og det nyudviklede 6-trins automatgear leverer endnu bedre transmission og brændstofeffektivitet end sin forgænger. Derudover kan Santa Fe PHEV trække op til op til 1.350 kg.

Kunne du tænke dig at testkøre den nye Hyundai Santa Fe?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

Få en virtuel rundtur af Santa Fe

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

Santa Fe PHEV Essential

fra kr. 469.995,-

Inkl. bl.a.:

 • 10.25” touchskærm
 • 19″ alufælge
 • Adaptiv fartpilot med Stop & Go
 • Aktiv blindvinkel-sensor
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
  Bakkamera
  Bluetooth
  DAB+ radio
  eCall
  Elektrisk børnesikring
  Elektriske forsæder
  KRELL Premium-lydsystem
  LED for- og baglygter
  Navigation med dansk tale
  Paddle shift
  P-sensor for og bag
  Regnsensor
  Støjdæmpende forrude
  Trådløs opladning af mobiltelefon
  Varme i forsæder og rat
  Vognbaneassistent med følgefunktion
Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

Santa Fe PHEV Advanced

fra kr. 509.995,-

Inkl. Essential-udstyr + bl.a.:

 • 12.3″ digital instrumentering
 • 360 graders omgivelseskamera
 • El-sæder med hukommelsesfunktion (fører)
 • Motorvejsassistent
 • Stemningsbelysning i 64 farver
  Varmedæmpende forrude

Hyundai Santa Fe på en helt ny køretøjsplatform!

Der er sket meget siden den første Hyundai Santa Fe rullede ud på de europæiske veje i 2001. 20 år senere ser det hele helt anderledes ud!

Udover et nyt design er Santa Fe også den første Hyundai SUV på verdensplan, som er baseret på Hyundais nye køretøjsplatform, som er den tredje generation. Det betyder – blandt andet – et luftstrømsreguleringssystem, der optimerer luftcirkulationen i motorrummet og dermed varmeafledning.

Bilens tyngdepunkt er også blevet lavere, og derudover vil dens forbedrede aerodynamik øge brændstofeffektiviteten og køreegenskaberne.

Onde tunger vil mene, at en SUV kan være en støjende oplevelse, men det gælder ikke for den nye Hyundai Santa Fe – et særligt lydabsorberende system eliminerer støj fra blandt andet vibrationssensitive dele. På sikkerhedsfronten får du ikke kun teknologiske sikkerhedssystemer, for selve bilens konstruktion er blevet langt stærkere og mere kollisionssikker.

Fremad – overalt!

Sne eller sand? Sport eller ECO? Du bestemmer. Med køre- og terrænvælgeren kan du nemt skifte køreindstilling til forholdene – og til dit humør.

Vælg Sport-tilstand for forbedret performance og køreegenskaber. ECO-tilstand giver dig den bedste brændstofeffektivitet med reduceret acceleration, skiftepunkter og klimaanlæg. Vælg Komfort-tilstand for en regelmæssig performance og god effektivitet. Til sidst har du Smart, der tilpasser sig din kørestil og vejforhold og skifter automatisk mellem alle af de førstnævnte.

Men hov – nu er det jo en SUV, og med sådan én får man lyst til at køre lidt væk fra vejen. Det ved man hos Hyundai, og derfor kan du vælge imellem sne, sand eller mudder, der alle optimerer bilens præstation til de forskellige underlag.

Den nye SANTA FE Plug-in Hybrid fås med HTRAC™-firhjulssystem, der gør det sikrere og mere behageligt at køre i glatte byggader og på ujævne landeveje.

Lang række af nye teknologier og sikkerhedsfunktioner

Santa Fe er blevet modificeret med førsteklasses funktioner og tiltalende æstetik, som enhver SUV-entusiast ønsker. Derudover har den fået tilføjet en masse sikkerhedsteknologier, som gør den til en virkelig familiefokuseret SUV, der er en fornøjelse at køre.

Forvent advarsel for bagvedkrydsende trafik med stopfunktion, aktiv blindvinkel-sensor, udvidet automatisk nødbremse og meget, meget mere…

Hvad er det næste trin? At opleve den nye Santa Fe Plug-in Hybrid – naturligvis!

Tryk her, og book en prøvetur

Miljøvenlige teknologier

Har du også undret dig over, hvad forskellen er på hybrid og plug-in hybrid?

Kunne du tænke dig at blive klogere på de nye miljøvenlige teknologier og biler?

Vi har lavet et informativt tiltag lige her.

BESØG VORES MILJØVENLIGE UNIVERS