Hyundai Tucson 2021
– rendyrket rå & grøn elegance!

Hyundai Tucson 2021
– rendyrket rå & grøn elegance!

Hyundai Tucson 2021
rendyrket rå & grøn elegance!

Tucson – nu med et imponerende elektrificeret modelprogram!

I starten af 2021 sker der store ting hos Hyundai – både hvad angår størrelse, men også design. Den spritnye Hyundai Tucson rammer nemlig vores egne breddegrader omkring årsskiftet, og kigger man blot nogle få måneder frem, bliver der nok at vælge i mellem!

Den nye Tucson vil både kunne fås som hybrid/benzin version og som mild hybrid (48V) med enten benzin- eller dieselmotor. Derudover vil den også være tilgængelig i en række traditionelle diesel og benzin versioner.

Vil du vente lidt længere, vil den nye Tucson også kunne fås som plug-in hybrid.

Vil du være én af de første til at testkøre den nye Hyundai Tucson?

Det forstår vi fint – skriv dig blot op herunder.

Futuristisk og nytænkt design

Den nye Tucson har ikke kun fået et helt nyt design – den er også blevet større, bredere og mere muskuløs end forgængeren. Forrest er LED-kørelysene integreret med kølergrillen på så gennemført et niveau, at man ikke kan skelne mellem de geometriske mønstre og lygterne, når lyset er slukket. På siderne har designerne fremhævet de dynamiske linjer, hvilket giver en fornemmelse af, at bilen bevæger sig fremad, selv når man står stille. På bagsiden fortsætter den nyudviklede integration af lys og mønsterdetaljer med en 3D-effekt, der giver et sporty look. Og som den første Hyundai til dato, anvendes der skjulte viskere på bagenden, som sidder under spoileren.

Vælg mellem 9 farver

Er du også glad for iøjefaldende farver? Og for at personliggøre din nye Tucson helt efter din egen smag? Som kommende ejer af den nye Hyundai Tucson kan du vælge imellem ni forskellige eksteriørfarver, hvor tre endda er helt nye: Shimmering Silver, Amazon Gray og Teal.

Og festen fortsætter på taget, hvor du også har mulighed for at vælge et tofarvet tag i enten Phantom Black eller Dark Knight.

Sikkerhedsudstyr & komfort ad libitum

Hyundai Tucson tilbyder flere sikkerhedsfunktioner end nogensinde før. Derudover kan du forvente masser af komfort og førsteklasses digitale oplevelser på farten.

Du kan bl.a. se frem til:

Et kamerasystem scanner uafbrudt vejen foran og bremser din Tucson automatisk, hvis den registrerer forankørende eller fodgængere på vejbanen.

Funktionen sørger for, at bilen kører centreret på vejen og følger den forankørende bil. Virker ved hastigheder mellem 0 og 145 km/t.

Baksensorerne i din Tucson gør dig opmærksom på trafik bagfra. Ved vejbaneskift får du derfor en advarselslyd, hvis der er bagvedkørende bilister i den blinde vinkel.

Parkering har aldrig været gjort lettere. Med denne funktion kan Tucson nemlig parkere sig selv, uden at du er i bilen. Den kan endda også køre ud igen, så du nemt kan stige ind.

Denne funktion blænder automatisk op og ned for fjernlyset. Derved har du altid optimalt lys om natten uden risiko for at blænde modkørende bilister.

Den elegante skærm er placeret centralt og giver dig overblik. Det er blevet gjort muligt at forbinde to telefoner samtidigt. Så nu kan både chauffør og passager via Bluetooth skifte mellem deres afspilningslister uden at afbryde og tilslutte deres respektive telefoner igen.

Benyt kortet fra din telefon helt uden brug af ledninger.

Nyd lyden af det førsteklasses BOSE audiosystem, der giver lyd i højeste kvalitet.

Interiøret i ny Hyundai Tucson med udsigt over vandet

2021: Grøn profil med masser af power

Når vi nærmer os sommeren i 2021, kan du også sætte dig bag rattet i en helt ny Hyundai Tucson Plug-in Hybrid, og den miljøvenlige Tucson PHEV bliver tilgængelig med en 1.6 T-GDI benzinmotor. Eftersom du selv kan lade batteriet op med et ladekabel, vil du både kunne køre langt, økonomisk og miljøvenligt.

Udover Hyundai Tucson Plug-in Hybrid kommer der også en endnu mere fremtrædende og sporty variant i 2021: Hyundai Tucson N Line.

Tryk her, og få nyhederne først