KAPOW LEASING
Med priser du ikke har set før!

KAPOW LEASING
Med priser du ikke har set før!

Til omgående levering!

Til omgående levering!

Jeg vil gerne høre mere om KAPOW LEASING

Privatlivspolitik*

Privatleasing af Citroën C3 Shine i 12 måneder

Lige nu – og til og med maj måned – kan du privatlease en veludstyret Citroën C3 Shine i 12 måneder med 0 kr. i udbetaling hos Andersen Biler Citroën.

Tilbuddet er til dig, der vil have en bil til omgående levering, uden lang binding med masser af udstyr – og til en særdeles attraktiv pris!

Du betaler kun kr. 2.295,- i månedlig ydelse, og til den pris får du en ny og økonomisk bil i 12 måneder – intet med småt og ingen dikkedarer.

Vi tager os naturligvis også glædeligt af din gamle bil: Vi køber nemlig gerne din brugte bil til en flot pris netop nu!

Vil du vide mere om tilbuddet på C3, så kontakt os via formularen.

Vi tager os af din brugte bil

Hos Andersen Biler hjælper vi dig med din brugte bil – uanset om du vil købe eller lease en ny.

Din brugte bil er i høj kurs.

Læs mere!

Leasingperiode: 12 mdr. Årlig kørsel: 10.000 km. Samlet betaling i perioden: 28.140,-.
FREMHÆVET UDSTYR I SHINE: 16” alufælge, Varme i forsæder, Baksensor, Aut. klimaanlæg, LED-forlygter og 7″ Touch Screen m. Apple CarPlay.

Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Tilbuddet gælder kun ved indregistrering før 30.06.2022.