Søg job som Mekaniker på 1 minut

Søg job som Mekaniker på 1 minut

Søg job som Mekaniker på 1 minut

Arbejde som mekaniker hos Andersen Biler?

Er du klar til nye udfordringer? Har du lyst til blive tekniker og mærkespecialist?

Andersen Biler mangler dygtige mekanikere, der har lyst til en sjovere arbejdsplads og bedre uddannelse.

Drop den lange ansøgning og cv’et og ansøg ved blot at udfylde vores formular herunder og bliv kontaktet af Andersen Biler indenfor 5 hverdage.

Så nemt er det. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her på 1 minut

Andersen Biler søger en dygtig mekaniker

Andersen Biler A/S søger som udgangspunkt altid efter nye og dygtige mekanikere, der gerne vil være en del af koncernen.

Du vil passe rigtigt godt ind hvis du besidder et godt humør og deltager positivt i dagligdagen. Men derudover også hvis:

  • Du sætter kunden i centrum, skaber værdi og gode oplevelser
  • Du er god til at strukturere dine arbejdsmetoder, så de er effektive
  • Du er god til at arbejde selvstændigt og i teams
  • Du har lysten og evnen til at lære hver dag og elsker nye udfordringer
  • Du er god til at bevare overblikket i hektiske situationer
Mekaniker i arbejde

Mekaniker job hos Andersen Biler

Andersen Biler er en virksomhed i rivende udvikling. På vores værksteder har vi det til tider travlt og ønsker os derfor endnu flere dygtige kolleger, der vil være med i et stærkt team af mekanikere. Vi søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet.

Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte denne positive vækst er det vigtigt at du som person er serviceminded og arbejder struktureret med fokus på kvaliteten.

Hos os er dit cv ikke det vigtigste, så længe at du som uddannet mekaniker sætter en ære i dit arbejde, og trives godt på et værksted mellem gode kollegaer.

Vi samler på tilfredse kunder, da det også tilføjer til vores gode og positive arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere samt salgsafdelingen.

Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen ovenover.

 

Andersen Biler er en af Danmarks største bilforhandlere med 12 forretninger på hele Sjælland. Vi er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel og Suzuki. Samtidigt er vi også autoriseret servicepartner for Dacia, Renault og Volvo.

Mekaniker søges derfor hovedsageligt til ét eller flere af disse mærker.