MITSUBISHI
Eclipse Cross PHEV

Book en prøvetur

MITSUBISHI
Eclipse Cross PHEV

Book en prøvetur

MITSUBISHI
Eclipse Cross PHEV

Book en prøvetur

NY MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PLUG-IN HYBRID

Mitsubishi er kendt for en del – blandt andet deres Outlander PHEV, som blev en sand dansker-darling. Til og med maj 2020 havde modellen en markedsandel på over 20 % af alle plug-in hybrider.

Nu følger der en endnu en lancering, som går under navnet Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Med den får du blandt andet 80 % opladning på bare 25 minutter og en elektrisk rækkevidde på op til 55 kilometer, hvilket gør den aldeles glimrende og hensynstagende i byen.

Mere? Det kan du tro. Du får permanent firehjulstræk og mulighed for at trække 1.500 kg på krogen. Du kan ydermere se frem til en velkørende køremaskine med lavt tyngdepunkt, flot affjedring, stift karosseri og twin-elmotor med 4WD-systemet S-AWC.

Der er tale om en crossover-SUV, som er nytænkt fra yderst til inderst. Essensen? En velskabt nyhed med lækkert interiør og ditto eksteriør.

Vil du prøvekøre den nye Eclipse Cross PHEV?

Det kan vi godt forstå – skriv dig blot op herunder. Så kontakter vi dig, når den kan opleves i Herlev – eller hjemme hos dig.

God og sikker kørsel

Den nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV ser ikke bare godt ud – den er er også sikker at køre i. Både for dig, dem der kører med dig, men også dine medtrafikanter. Det skyldes den nyeste teknologi, som blandt andet tæller radar, kamera og sensorer, der samlet set udgør et stort sikkerhedsnet, som advarer dig om potentielle farer på din vej. Med andre ord er Eclipse Cross PHEV sikkerhed på højeste niveau.

Vil du vide mere?

Eller være blandt de første, der får en prøvetur? Det forstår vi fint.
Skriv dig op her, så kontakter vi dig, så snart vi har nyt.

Skriv dig op her!