Nissan ARIYA
kommer ultimo 2021

Hop ind i fremtiden!

100% elektrisk – 100% luksus

I 2021 kommer der en spændende crossover nyhed fra Nissan, som udelukkende kører på el: Ariya.

Nissan Ariya har en lang rækkevidde, lynladning, topklasseudstyr, stor påhængsvægt og et enormt modelprogram. Nissan Ariya flytter grænserne med flere egenskaber, mere selvstændighed og mere stil.

Dens design, som mest af alt kan beskrives futuristisk, får alle på gaden til at vende sig efter den af ren begejstring.

Nissan Ariya front med lygter tændt

Din rejse starter her!

The Ariya concept
– fra koncept til virkelighed

Den nye Ariya, der er sat i produktion, ligner til forveksling konceptbilen Nissan Ariya, der blev præsenteret i oktober til 2019 Tokyo Motor Show.

Her skulle Ariya concept vise den teknologisk mest avancerede fuld-elektriske crossover, som sammensmelter førsteklasses japansk futuristisk kørsel med tidsløs sofistikeret design.

Ariya havde også til formål, at vise begyndelsen på en ny tid med gnidningsfri, intuitive og tilpassede oplevelser både i og uden for bilen.

Futuristisk designet eksteriør

Ariya er et strålende eksempel på Nissans nye vision, hvor en enkelt vandret linje erstatter utydelige konturer. De smalle LED-forlygter skinner om natten og forsvinder så om dagen. Forrest på bilen er et nyt flot emblem med lys i, som viser vejen frem.

Bagfra fremstår Ariya også futuristisk. Taget forlænges visuelt bagud med det store panel over bagruden.

Størrelsesmæssigt er Ariya en smule rummeligere end Qashqai, og kabinen har et større fokus på luksus og virker mere tilbagelænet.

Nissan ARIYA front
Nissan ARIYA front 2
Nissan ARIYA venstre side
Nissan ARIYA højre side
Nissan ARIYA bagfra venstre side
Nissan ARIYA bagfra højre side
Nissan ARIYA højre forlygte
Nissan ARIYA venstre forlygte
Nissan ARIYA bagenden
Nissan ARIYA navnet bagpå
Nissan logoet på ARIYAs front
Taget på Nissan ARIYA

Det er ikke bare interiør, det er en lounge

Velkommen indenfor. Interiøret i Ariya minder om en elegant café lounge, hvilket er gjort muligt med den nye elbils-platform. Denne gør også Ariya kabinen til én af de mest rummelige i klassen. Den er forfriskende åben, så du kan trække vejret og slappe af.

Passagerne har masser af hoved- og benplads, så de let kan krydse benene og slappe helt af. De tynde forsæder er placeret ved B-stolpen og har et stort udsyn.

Instrumentpanelet er minimalistisk, strømlinet og elegant designet. Det er fri for knapper og kontakter, der normalt findes i konventionelle biler. Knapperne er nemlig kun synlige, når bilen er tændt, hvilket tilfører kabinen et højt niveau af teknologi og luksus. Når man trykker på dem, føles de som en fysisk kontakt, ved at de vibrerer ved berøring.

I midten af instrumentpanelet er der et opbevaringsrum og en fold-ud bakke. Midterkonsollen kan indstilles og gemmes i forhold til førerens ønsker.

Den allerede støjsvage elmotor er ovenikøbet lydisoleret, hvilket giver en exceptionel støjsvag kabine, så alle virkeligt kan slappe af og nyde det stressfrie og loungeagtige rum.

Nissan ARIYA interiør
Nissan ARIYA interiør bagsæder
Nissan ARIYA interiør touchskærme
Nissan ARIYA interiør instrumentpanel slukket
Nissan ARIYA interiør instrumentpanel tændt
Nissan ARIYA interiør midterkonsol slukket
Nissan ARIYA interiør midterkonsol tændt

Fremtidens topudstyr

Nissan Ariya byder på et hav af avancerede løsninger for at give dig en højteknologisk og stressfri køreoplevelse (de er til dels afhængig af udstyrsniveau):

e-Pedal som er del af Ariyas udstyr

e-Pedal gør det muligt at køre bilen med én fod i næsten alle trafiksituationer, da man både accelererer og bremser bilen ved hjælp af speederen.

Digitalt instrumenthus og en stor touchskærm, som er del af Ariyas udstyr

Digitalt instrumenthus og en stor touchskærm – begge på 12,3 tommer.

Amazon Alexa Auto, der er del af Ariyas udstyr

Med Amazon Alexa Auto kan du bruge din stemme til at få afspillet din yndlingsplayliste eller finde den nærmeste café.

ProPilot, der er del af Ariyas udstyr

ProPILOT med Navi-link hjælper dig med at navigere i køkørsel og holde midten af din bane.

ProPilot Park, der er del af Ariyas udstyr

Med ProPILOT Park-knappen kan du bare læne dig tilbage og fjerne hænderne fra rattet, så vil Ariya selv styrer sig ind på en p-plads.

Nøglefri funktion til Ariya

Fuld nøglefri funktion tilbydes. Dermed låser biler sig selv op, når føreren nærmer sig.

Bagagerum på op til 468 liter

Ariya er trods sit coupé-SUV-design en rummelig bil og dette gælder også bagagerummet, som rummer 468 liter på de tohjulstrukne udgaver og 415 liter i de firehjulstrukne udgaver. Bagsæderne kan naturligvis også lægges ned for at få endnu mere plads.

Skal du af med haveaffald? Intet problem. Ariya kan også fås med anhængertræk, som må trække helt op til 1.500 kg.

Bagagerummet på Nissan Ariya med sæder oppe
Bagagerummet på Nissan Ariya med to sæder nede
Bagagerummet på Nissan Ariya med alle sæder nede

Uventet spænding og performance

Tag på eventyr ud i det åbne. Med det største batteri på 87 kWh i kombination med firehjulstræk kan Nissan Ariya køre op til 500 km på en opladning. Den kraftigste variant vil yde 394 hk og 600 Nm, hvilket giver en imponerende acceleration fra nul til 100 km/t på 5,1 sekunder.

Prøv e-4ORCE firehjulstræk med to motorer og oplev et sus uden lige. Der kommer op til 100% energi til hjulene, hvilket forbedrer trækkraften, komforten og manøvreringen i sving og i alt slags vejr.

Den rette Ariya til dig

Uanset om du er til familieeventyr eller hungrer efter mere performance og spænding, så findes der den rette Ariya til dig. Du kan vælge mellem fem motor- og batterikombinationer. Se de forskellige muligheder her:

*bl. kørsel WLTP

Skal du med på rejsen?

Få besked op til lanceringen af Nissan Ariya.

Tilmeld!

Bilen er vist med ekstraudstyr. Da det er et forseriekøretøj, kan det afvige fra den endelige produktionsmodel. I visse tilfælde vises der billeder af bilen med ikke-danske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner tilbydes muligvis ikke eller kan være begrænset til visse modeller

Den reelle rækkevidde kan afvige fra den opgivne laboratorie-rækkevidde. Kørselsmønster, herunder i særdeleshed hastighed, har stor betydning for den. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater.

Der kan forekomme ændringer i de tekniske data indtil selve lanceringen.