Nissan Qashqai 2021
Tredje generation lander til sommer

Nissan Qashqai 2021
Tredje generation lander til sommer

Nissan Qashqai 2021
Tredje generation lander til sommer

Vil du have besked, når Nissan Qashqai kan bestilles og prøvekøres?

Det kan vi godt forstå – skriv dig blot op herunder.

Ny Nissan Qashqai – årets største bilnyhed?

Hvad er det, der solgt i 36.000 eksemplarer i Danmark, 3 millioner eksemplarer i Europa og 5 millioner eksemplarer i verden? Svaret er simpelt: Nissan Qashqai.

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker Nissan Qashqai, og at bilen har været en bestseller i årevis, og netop derfor er vi – hos Andersen Biler – også rigtig glad for at kunne annoncere nyheden om den spritnye Nissan Qashqai, som lander ganske straks.

Skal du være en af de første, der kommer på hjul og får en prøvetur? Det forstår vi godt – og derfor har vi gjort det nemt for dig. Skriv dig op herunder, så kontakter vi dig, så snart vi har nyt!

Det kan du – blandt andet – forvente:

Displays i høj opløsning, head-up-display, trådløs opladning af smartphones, forbedret atmosfære i kabinen, større indvendige mål, nye sæder og raffinement ad libitum i bilen!

Hold øje med siden her

Vi opdaterer den løbende. Og husk, at skrive dig op til en prøvetur her

Skriv dig op her!

Åben døren – helt op

Kender du det, at dørene aldrig kan åbnes helt op? Det kan f.eks. være børnene, der skal spændes fast, eller bagagen der skal helt ind på bagsæderne.

Med den nye Nissan Qashqai er problemet løst. Nu kan dørene nemlig åbnes helt op til 90 grader, og de kommer aldrig til at være i vejen igen.