Kontakt mig endelig, når den kan ses og prøves!

Det gør vi! Udfyld nedenstående felter, så tales vi ved!

To årtier på bagen – en ny generation af den populære, rummelige crossover er på vej!

Når sommeren melder sin ankomst, bliver den ledsaget af en stor nyhed fra Nissan: Den fjerde generation af X-Trail! Bilen er lavet på den samme platform som den populære “lillesøster”, Qashqai, men X-Trail er større og mere rummelig, hvorfor modellen kan leveres med helt op til syv sæder!

Den nye X-Trail kommer desuden med Nissans e-Power drivline, som er et nyudviklet og grønnere tiltag. Benzinmotoren bruges udelukkende til at genere energi, mens selve hjulene i stedet drives af en elmotor. Resultatet? Benzinmotoren arbejder udelukkende i sit optimale område, hvilket giver en bedre brændstofsøkonomi – og et lavere CO2 udslip!

Offroad egenskaber og plads til hele familien

Skal du frem, hvor det virkelig gælder? Intet problem – der kommer nemlig også en variant med firehjulstræk, som er i selskab med et avanceret onroad/offroad firehjulstrækprogram, som lover optimale køreegenskaber uanset hvilket underlag, du kører på.

Selvom der er plads til hele familien og dennes opbakning, så lover Nissan, at størrelsen og diverse systemer stadig gør det til en leg at parkere bilen, hvor det måtte være snævert med pladsen.

Galleri

Den skal ses og prøves!

Kontakt mig endelig