Kom til

Nytårskur
2019

hos Andersen Biler
i weekenden den 5. – 6. januar

Kom til

Nytårskur
2019

hos Andersen Biler
i weekenden den 5. – 6. januar

Få gode nytårs tilbud på mange forskellige biler

Den 5. – 6. januar har du mulighed for at gøre en god handel, hvis du er på udkig efter en ny bil.

Nedenfor finder du tilbud på Citroën, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel og Suzuki.

Citroën – nytårskur tilbud

Se mere her

Ford – nytårskur tilbud

Ford S-MAX nytårskur tilbud

Se mere her

Hyundai – nytårskur tilbud

Se mere her

Mitsubishi – nytårskur tilbud

Se mere her

Nissan – nytårskur tilbud

Se mere her

Opel – nytårskur tilbud

Se mere her

Suzuki – nytårskur tilbud

Se mere her

Citroën – nytårskur tilbud

Se mere her

Ford – nytårskur tilbud

Ford C-MAX nytårskur tilbud

Se mere her

Hyundai – nytårskur tilbud

Se mere her

Mitsubishi – nytårskur tilbud

Se mere her

Nissan – nytårskur tilbud

Se mere her

Opel – nytårskur tilbud

Se mere her

Suzuki – nytårskur tilbud

Se mere her

Årets bedste priser – Spar flere tusinde på flere modeller

Det nye år er kommet, og det fejrer vi hos Andersen Biler med at holde åbent hus og afholde en fantastisk nytårskur, der byder på knivskarpe tilbud på flere af vores populære biler. Vi har fyldt bilerne til randen med luksusudstyr og presset prisen ekstra ned. Så står du og skal bruge en ny bil, så er nytårstilbudene uhørt gode i år, og det er bare at slå til inden at de bliver udsolgt.

Hos Citroën kan man spare mellem 5.000 til 15.000 kr. på flere af modellerne. Citroën holder et stort nytårsudsalg, hvor udsalgspriserne er sat helt i bund. Spar bla. 5000 kr. på den allerede billige Citroën C1 Aspire og få den for kun 84.990,-. Citroën C3 Aspire er også nedsat med 5000 kr., mens Citroën C3 Skyline er nedsat med 15.000 kr. og kan derfor fås for kun 144.990,-. Læs mere om Citroëns nytårskur og tilbud her.

Hos Ford kan du spare 100.000 kr. på S-MAX Titanium. Da 2019 er året hvor Ford Danmark fylder 100 år, fejrer vi det med en besparelse på kr. 100.000 på en lækkert udstyret S-MAX Titanium 2.0 EcoBlue 190 HK med manuelt gear! Den kan nu fås for kun 362.885 kr. Yderligere har vi sørget for, at udstyret er i orden på S-MAX’en med blandt andet fartpilot, 8” touch screen, opvarmet forrude, nøglefri start, regnsensor, 2-zoners klimaanlæg og 17” alufælge. Den har alt, hvad du kunne drømme om, et virkeligt godt tilbud. Læs mere om Fords nytårskur og tilbud her.

Hos Hyundai kan du spare op til 15.000 kr. på en af kampagnemodellerne i10, i20 eller i30. Hyundai skyder nytåret ind med nytårsforsætter der holder. For køber man en spritny Hyundai, får man nemlig markedets bedste garanti med i handlen og helt uden dårlige undskyldninger – 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning. Og lægger man vejen forbi Åbent hus hos Andersen Biler Hyundai i Ballerup, Gladsaxe, Holbæk eller Rødovre den 5. og 6. januar, kan man ovenikøbet spare op til 15.000 kr. på en af de tre mest populære modeller hos Hyundai, nemlig en i10, i20 eller i30-kampagnemodel. Læs mere om Hyundais nytårskur tilbud her.

Hos Nissan kan man få 10.000 kr. i tilbehør, hvis man køber Nissans bestseller Nissan Qashqai, og chancen for at vinde bilen. Nissan skyder nytåret i gang med et tilbud ved købet af en Nissan Qashqai. Køb en Qashqai og få 10.000 kr. tilbehør med i pakken hvis den købes d. 5. – 6. januar 2019. Yderligere får man også chancen for at vinde bilen kvit og frit. Nissan udlodder nemlig en ny personbil på landsplan blandt alle der har købt en ny Nissan i nytårskurperioden fra 5. – 6. januar 2019. Dvs. at du kan være den heldige vinder af din egen bil og få beløbet refunderet. Dog maks. op til 300.000 kr. Præmien udtrækkes den 11. januar 2019 blandt slutsedlerne på købte nye Nissan biler i nytårskurperioden den 5. – 6. januar. Læs mere om Nissan Qashqai og nytårskur tilbuddet her.

Besøg Opel i Holbæk og få en gratis flaske bobler.* Og mens du nu er der, kan du se og opleve Astra og Corsa Excite modellerne som netop nu kan fås med en besparelse på 30.000 kr.
Så hvis du leder efter en ny bil i det nye år der er lækkert udstyret med bl.a. opvarmet læderrat, varme i forsæder, fartpilot og meget mere, og gerne vil have en flaske bobler, så er det nu du skal handle. Tilbuddene gælder til og med 31. januar 2019 eller så længe lager haves. *Én pr. kunde. Så længe lager haves. Læs mere om Opels nytårskur tilbud her.

Hos Suzuki kan du spare 10.000 kr. på en af gold modellerne Baleno Gold, Swift Gold, Ignis Gold eller Celerio Gold. Her til nytårskuren kan du gøre et rigtigt kup hos Andersen Biler på fire af de mest populære Suzuki modeller, nemlig Baleno Gold, Swift Gold, Ignis Gold og Celerio Gold. Og hvis man vil, kan både Baleno, Swift og Ignis fås i en hybrid udgave. Hvis man er til SUV’er kan man i stedet vælge at få sig en fed Suzuki SUV fra kun 129.990,-. Læs mere om Suzukis nytårskur tilbud her.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke en prøvetur, er du velkommen til at kontakte os på vores formular nedenunder.

Tilbuddene gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for evt. taste- og skrivefejl.

Kontakt os og hør mere

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Få en vejledende pris på din brugte bil. Bemærk at bytteværdien kun er et estimat, som i nogle tilfælde kan afvige væsentligt.